top of page

Politika privatnosti

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!
U firmi Simbolino cenimo Vašu privatnost, zato o podacima naših klijenata izuzetno pažljivo brinemo.
Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno poslovanje sa firmom Simbolino.

Zaštita privatnosti podataka
Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.
Simbolino će lične podatke koje ste podelili sa nama koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Simbolino neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. 
Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije.
Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.
Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i jednostavniju kupovinu. 
 

Važne informacije: Text

Uslovi kupovine

Veličine majica

Naše veličine su standardne, nisu slim modeli (kao u buticima), pa Vas molimo da veličinu odredite na osnovu naše tabele sa dimenzijama, kako biste izbegli eventualne greške. 


Rokovi isporuke

Naručeni proizvodi će biti poslat za 2-3 radna dana od dana poručivanja. Ukoliko nismo u mogućnosti da ispunimo rok, blagovremeno ćemo Vas obavestit putem broja telefona koji ste ostavili kao kontakt.


Plaćanje

Plaćanje poručenih proizvoda se vrši u trenutku preuzimanja, robu plaćate kuriru, isključivo gotovinom.

Troškove poštarine snosi kupac.


Cene

Cene proizvoda su finalne na dan poručivanja. Finalna cena sa poštarinom (shipping) iz vaše porudžbenice će Vam biti naplaćena pri preuzimanju paketa.


Otkazivanje porudžbine

Potrošač ima pravo da otkaže porudžbinu najkasnije 24 h nakon poručivanja tako što će nas obavestiti o statusu iste putem mail poruke, sms poruke ili pozivom.


Oštećeni proizvod

Zamenićemo Vam, ili vratiti novac u slučaju da Vam stigne proizvod koji ima grešku (pocepan šav, fleka i slično).  Molimo Vas da nam pošaljete sliku oštećenog proizvoda na simbolino.print@gmail.com i mi ćemo Vam pomoći.


Oštećena pošiljka 

- Za oštećene pošiljke odgovornost snosi Post Express. 

Kontaktirajte ih odmah i prijavite oštećenje
- Ukoliko bude bilo kakvih daljih problema, firma Simbolino će snositi sve troškove i poslati Vam novi paket.


100% Garancija zadovoljstva

  • Ukoliko niste 100% zadovoljni našim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 5 dana nakon što ste ga primili.

  • Proizvod ne sme biti opran ili nošen, i mora biti vraćen u stanju u kakvom ste ga dobili.

  • Cena vraćenog proizvoda (ne uključujući cenu poštarine) će biti refundirana u roku od 5 radnih dana nakon što nam paket bude dostavljen, ili ga možete zameniti za drugi proizvod iste vrednosti.

100% garancija zadovoljstva kod majica sa motivima i slikama po Vašoj želji

  • Zbog personalizacije proizvoda ne postoji mogućnost zamene.

  • Ukoliko želite da naručite isti proizvod različine veličine, poklonićemo Vam 20 % popusta
Reklamirani proizvod nam možete poslati bilo kojom kurirskom službom (PostExpress, Aks, DailyExpress, Bex...)

  • Zamenjenu majicu ćemo slati PostExpress-on kako bismo umanjili troškove dostave.

  • Očekivani rok isporuke za zamene je 5 radnih dana od dana primanja paketa.


Zamena veličine kod personalizovane majice(majica sa motivima i slikima po Vašoj želji)

  • Zbog personalizacije proizvoda ne postoji mogućnost zamene.

  • Ukoliko želite da naručite isti proizvod različine veličine, poklonićemo Vam 10 % popusta

Načini plaćanja

Vašu porudžbinu možete platiti isključivo pouzećem.

Prilikom preuzimanja proizvoda koje ste prethodno poručili putem našeg sajta, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koji isporučuje pošiljku. 

Nadamo se da ćemo u skorije vreme aktivirati i druge načine plaćanja.

Reklamacije

Reklamacije na oštećenje u transportu
Vrlo je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru prilikom isporuke paketa. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.
Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda. Ukoliko proizvod nije oštećen možete potpisati prijemnicu.


Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe
Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj 0691606976, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail simbolino.print@gmail.com i opišete kakav problem imate.  U najkraćem mogućem roku, odgovorićemo na izjavljenu reklamaciju elektronskim putem (e-mail) tako što ćemo potvrditi prijem reklamacije, odnosno saopštiti broj pod kojim je zavedena Vaša reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija  i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana a za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste. 

bottom of page